דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

732 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סחוג ירוק
  • 1 יש לשטוף את הפלפלים ואת הכוסברה.
  • 2 לחתוך את הפלפלים לרבעים ולהוריד מהכוסברה את הגבעול המיותר.
  • 3 להכניס לבלנדר/מעבד מזון את הפלפלים, הכוסברה, השום, החומץ, המלח, הכמון והשמן.
  • 4 לטחון היטב עד לקבלת ממרח גס.
  • 5 לשמור בקירור. ניתן לאכול עד 4 חודשים מההכנה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לשלב גם פלפלים אדומים חריפים.

ציוד נדרש: בלנדר/מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 21% 12.8% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב