דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרלינים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פרלינים עם אגוזי לוז ושקדים
  • 1 להרתיח סיר עם מים ולהניח מעליו קערה חסינת חום.
  • 2 להניח בקערה את השוקולד המריר ולבשל עד להמסה.
  • 3 להוסיף אגוזי לוז מסוכרים (ברס) קצוצים ולערבב.
  • 4 ליצוק את התערובת המוכנה בעזרת כפית לתוך תבנית עם צורות ולהקפיא.
  • 5 לחזור על אותה פעולה עם השוקולד הלבן ואליו להוסיף את השקדים המולבנים קצוצים.
  • 6 תיהנו חיוך

שימו לב - יש להשתמש עם אגוזי לוז מסוכרים (ברס) - הערך התזונתי הוא לפי אגוזי לוז רגילים ולא מסוכרים. אפשר להשתמש בכל מיני תבניות סיליקון עם צורות שונות, אפילו במגשי קרח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 32.9% 7.3% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב