דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פרלינים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח סיר עם מים ולהניח מעליו קערה חסינת חום.
  • 2 להניח בקערה את השוקולד המריר ולבשל עד להמסה.
  • 3 להוסיף אגוזי לוז מסוכרים (ברס) קצוצים ולערבב.
  • 4 ליצוק את התערובת המוכנה בעזרת כפית לתוך תבנית עם צורות ולהקפיא.
  • 5 לחזור על אותה פעולה עם השוקולד הלבן ואליו להוסיף את השקדים המולבנים קצוצים.
  • 6 תיהנו חיוך

שימו לב - יש להשתמש עם אגוזי לוז מסוכרים (ברס) - הערך התזונתי הוא לפי אגוזי לוז רגילים ולא מסוכרים. אפשר להשתמש בכל מיני תבניות סיליקון עם צורות שונות, אפילו במגשי קרח.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)107533
חלבונים (גרם)1.42 7.1
פחמימות (גרם)1156
מתוכן סוכרים (גרם)2.71 13.53
שומנים (גרם)6.4 32.02
מתוכם שומן רווי (גרם)3.53 17.67
נתרן (מ"ג)2.8714.33
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 1.84
מים (גרם)0.090.44
ויטמין A (מק"ג)0.020.08
ויטמין B (מ"ג)69.170.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.05
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.889.42
ויטמין C (מ"ג)0.110.53
ויטמין E (מ"ג)0.251.25
ויטמין K (מק"ג)0.241.18
סידן (מ"ג)1.99.5
ברזל (מ"ג)0.080.39
מגנזיום (מ"ג)2.7213.58
זרחן (מ"ג)4.8324.17
אבץ (מ"ג)0.040.2
אשלגן (מ"ג)11.3356.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.65
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.763.8
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.763.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 32.9% 7.3% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.