מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 משרים את האורז במי הברז לפחות שעה.
- 2 מסננים, מחממים את השמן ומוסיפים את האורז המסונן.
- 3 מקרמלים את האורז.
- 4 מוסיפים את המים הרותחים והמלח.
- 5 כשמתחיל לרתוח, שמים את שן השום המחורצת.
- 6 סוגרים עם מגבת ומכסה, מורידים לאש הכי נמוכה ומבשלים כחצי שעה.
- 7 לאחר כיבוי האש, משאירים מכוסה לפחות ל- 10 דקות.
- 8 לאחר מכן מפרידים את גרגירי האורז בעזרת מזלג.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1% |
16.9% |
7.4% |
74.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב