דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה ברוטב פסטו
פסטה מהירה וקלה להכנה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות ההכנה.
  • 2 לחמם במחבת את שמן הזית, להוסיף את השום והבזיליקום הקפואים ולערבב מעט (ניתן להשתמש גם בשום ובזיליקום טריים).
  • 3 להוסיף את ממרח הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות, המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב עד לבעבוע הרוטב.
  • 4 לשטוף מעט את הפסטה המבושלת, להוסיף לרוטב במחבת, לערבב היטב ולהגיש חם עם גבינת פרמזן מגורדת מעל!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם לחם ו/או גבינת פרמזן. ניתן להכין את ממרח הפסטו לבד בבית (ראו מתכונים נפרדים).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 19.3% 10.7% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב