דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה במים רותחים לפי הוראות ההכנה.
  • 2 לחמם במחבת את שמן הזית, להוסיף את השום והבזיליקום הקפואים ולערבב מעט (ניתן להשתמש גם בשום ובזיליקום טריים).
  • 3 להוסיף את ממרח הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות, המלח והפלפל השחור, ולערבב היטב עד לבעבוע הרוטב.
  • 4 לשטוף מעט את הפסטה המבושלת, להוסיף לרוטב במחבת, לערבב היטב ולהגיש חם עם גבינת פרמזן מגורדת מעל!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם לחם ו/או גבינת פרמזן. ניתן להכין את ממרח הפסטו לבד בבית (ראו מתכונים נפרדים).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)544333
חלבונים (גרם)12.08 7.4
פחמימות (גרם)7546
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)21.67 13.28
מתוכם שומן רווי (גרם)1.67 1.02
נתרן (מ"ג)537.96329.63
סיבים תזונתיים (גרם)3.53 2.16
מים (גרם)0.010.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020.01
ויטמין B (מק"ג)1.841.13
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.020.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.160.1
סידן (מ"ג)0.550.33
ברזל (מ"ג)0.030.02
מגנזיום (מ"ג)0.20.12
זרחן (מ"ג)0.170.11
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.30.79
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 19.3% 10.7% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.