דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית באריסה ומייפל
מקורי וטעים
  • 1 לחלוט את פרחי הכרובית 4-5 דקות במים רותחים ולסנן (לא חובה, למי שמעדיף יותר רך קצת).
  • 2 לערבב היטב את כל החומרים חוץ מהכרובית לקבלת נוזל אחיד.
  • 3 לסדר את הכרובית על תבנית מכוסה בנייר אפייה, לשפוך למעלה את הרוטב ולערבב היטב כדי שכל הכרובית תהיה מצופה פה.
  • 4 לאפות ב- 180 מעלות כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 1 גזר מבושל פרוס לעיגולים בעובי סנטימטר - לא חובה.

כמות האריסה ל- 3 כפות הינה כמות מוערכת. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.6% 16.5% 16% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב