דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מקורי וטעים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחלוט את פרחי הכרובית 4-5 דקות במים רותחים ולסנן (לא חובה, למי שמעדיף יותר רך קצת).
  • 2 לערבב היטב את כל החומרים חוץ מהכרובית לקבלת נוזל אחיד.
  • 3 לסדר את הכרובית על תבנית מכוסה בנייר אפייה, לשפוך למעלה את הרוטב ולערבב היטב כדי שכל הכרובית תהיה מצופה פה.
  • 4 לאפות ב- 180 מעלות כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף 1 גזר מבושל פרוס לעיגולים בעובי סנטימטר - לא חובה.

כמות האריסה ל- 3 כפות הינה כמות מוערכת. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רחלי קדם

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13344
חלבונים (גרם)5.68 1.9
פחמימות (גרם)186
מתוכן סוכרים (גרם)10.13 3.4
שומנים (גרם)5.86 1.96
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.17
נתרן (מ"ג)147.0349.31
סיבים תזונתיים (גרם)6.26 2.1
מים (גרם)255.6885.75
ויטמין A (מק"ג)2.720.91
ויטמין B (מ"ג)3.351.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.120.38
ויטמין B5 (מ"ג)1.390.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)119.8340.19
ויטמין C (מ"ג)120.6440.46
ויטמין E (מ"ג)0.190.06
ויטמין K (מק"ג)37.5812.6
סידן (מ"ג)48.616.3
ברזל (מ"ג)0.960.32
מגנזיום (מ"ג)25.568.57
זרחן (מ"ג)87.329.28
אבץ (מ"ג)0.770.26
אשלגן (מ"ג)402.01134.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.60.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.450.15
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.6% 16.5% 16% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.