גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | כרובית באריסה ומייפל |
6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
כמות האריסה ל- 3 כפות הינה כמות מוערכת. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות רחלי קדם
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 133 | 44 |
חלבונים (גרם) | 5.68 | 1.9 |
פחמימות (גרם) | 18 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.13 | 3.4 |
שומנים (גרם) | 5.86 | 1.96 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.51 | 0.17 |
נתרן (מ"ג) | 147.03 | 49.31 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.26 | 2.1 |
מים (גרם) | 255.68 | 85.75 |
ויטמין A (מק"ג) | 2.72 | 0.91 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.35 | 1.13 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.14 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.12 | 0.38 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.39 | 0.46 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.47 | 0.16 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 119.83 | 40.19 |
ויטמין C (מ"ג) | 120.64 | 40.46 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.19 | 0.06 |
ויטמין K (מק"ג) | 37.58 | 12.6 |
סידן (מ"ג) | 48.6 | 16.3 |
ברזל (מ"ג) | 0.96 | 0.32 |
מגנזיום (מ"ג) | 25.56 | 8.57 |
זרחן (מ"ג) | 87.3 | 29.28 |
אבץ (מ"ג) | 0.77 | 0.26 |
אשלגן (מ"ג) | 402.01 | 134.83 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.6 | 0.2 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.45 | 0.15 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.09 | 0.03 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.09 | 0.03 |