דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 308 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרקחת פירות קיץ
שזיפים ונקטרינות בתנור
  • 1 לגלען את הפירות ולחתוך לחתיכות גדולות.
  • 2 לזרות מעל סוכר דמררה ולשפוך את היין.
  • 3 לתת לעמוד שעתיים עם עשבי התיבול והצ`ילי.
  • 4 לאפות בתבנית מכוסה למשך שעה.
  • 5 להסיר את המכסה ולאפות עוד 30 דקות בחום בינוני.
  • 6 להוציא את העלים ולצנן.
  • 7 מצוין על עוגות, גלידות וקינוחים. מעולה על אורז מתוק כקינוח, טוב מאוד על פסטה רחבה עם מעט שמנת מתוקה גולמית ללא הקצפה. כמובן ניתן לאכול את המנה כמו שהיא - בכוס קטנה קר קר...
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רוצים פבלובה מהירה? קנו נשיקות מרנג מוכנות והגישו אותן כשעליהן 2 כפות מהמרקחת.

הערך התזונתי לא כולל את גבעולי עשב הלימון. אם המרקחת היא לקישוט עוגות, מלית או לפבלובה - מספר המנות כפול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 1.2% 3.4% 89.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב