דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תוספת לכ- 6 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט סלק ותפוחים
סלט סלק ותפוח עץ
  • 1 מבשלים את הסלק או אופים בתנור מצופה בנייר אפייה ונייר אלומיניום עד לריכוך.
  • 2 מגררים במגרדת עבה את הסלק.
  • 3 מגררים תפוח עץ (1 גדול או 2 קטנים) ומוסיפים לקערה (תפוח עץ גרנד סמיט או זהוב).
  • 4 מוסיפים את האגוזים הקצוצים, השמנת, מעט מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  • 5 טועמים, מתקנים תיבול, מוסיפים אגוזים קצוצים (לא חובה), מכסים ושומרים במקרר לפחות 3 שעות.
  • 6 לפני ההגשה מפזרים מעט אגוזים קצוצים.
  • 7 הסלט טעים (אפילו יותר) יום אחרי - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בשמנת חמוצה בעלת אחוזי שומן גבוהים יותר. אפשר להשתמש בפקאנים סיניים, איתם תהיה תוספת מתיקות וקרנצ`יות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר את השמנת באשל/לבן.

ציוד נדרש: קערה בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 35.4% 12.3% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב