דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

75 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (כ- 75 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה גרוזיניות
עוגיות חמאה בסגנון גרוזיני
  • 1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את כל חומרי העוגיות מלבד הקמח (ומלבד 50 גרם אבקת סוכר - חצי חבילה - שתשמש לפיזור על העוגיות).
  • 2 מערבלים היטב על מהירות בינונית עד שהתערובת תפוחה ומעט לבנה.
  • 3 בשלב הזה מוסיפים לאט לאט את הקמח.
  • 4 לאחר הוספת הקמח מוציאים על השיש ולשים מעט לאיחוד חומרים (זה השלב שאם צריך מוסיפים קמח). הבצק מאוד מאוד רך ועדין!
  • 5 כעת, על תבנית אפייה גדולה מניחים נייר אפייה.
  • 6 חותכים את הבצק לשניים יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג (מכל חצי בצק יוצאים כ- 15-20 עיגולים).
  • 7 בעזרת סכין משוננת חותכים כל עיגול לחצי.
  • 8 מניחים עם מעט מרווחים על התבנית ואופים על 170 מעלות עד הזהבה מאוד מאוד קלה. זהירות לא לעזוב את התנור בזמן האפייה - העוגיות מוכנות מאוד מהר, כ- 15-18 דקות.
  • 9 מוציאים על רשת לצינון ומפזרים אבקת סוכר לקישוט (חצי חבילה - 50 גרם).
  • 10 העוגיות פריכות, נימוחות וטעימות בטירוף. אני הגשתי עם קפה ומעל קינמון.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.9% 6.8% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב