דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 138 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את התפוחים והמשמשים לחתיכות קטנות.
  • 2 לגלען את השזיפים ולחתוך לחתיכות קטנות.
  • 3 למלא כ- 10 כוסות מים בסיר ולהוסיף את כל הפירות עם הסוכר.
  • 4 לערבב היטב את אבקת הפודינג עם חצי כוס מים ולמזוג לסיר.
  • 5 לבשל כ- 45 דקות ולהגיש קר.
  • 6 בתיאבון חיוך

אפשר להשתמש בכל פרי שרוצים, כמו כן בכל טעם אחר של אבקת פודינג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 0.7% 2% 91.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב