דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 528 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות סתיו בזיגוג דבש ורימונים
מנת פתיחה מקורית לראש השנה
  • 1 מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  • 2 שוטפים היטב את הדלורית והשומר. מפרידים את חלקה הארוך של הדלורית מהבסיס העגול. חותכים את חלקה הארוך של הדלורית לפרוסות בעובי 3 ס"מ וחותכים כל פרוסה לחצי. חותכים את חלקה העגול לרבעים וכל רבע חוצים. מרוקנים את התוך והגרעינים. חותכים גם את השומר לרבעים.
  • 3 בעזרת מטרפה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הזיגוג.
  • 4 מסדרים את הירקות בתבנית כשחלקם העגול כלפי מטה. בעזרת מברשת סיליקון מברישים בזיגוג את הירקות. זורים מעל מלח גס ועשבי תיבול (פטרוזיליה, בזיליקום, נענע, זעתר, רוזמרין, תימין ועוד - מה שרוצים) ואופים כ- 20 דקות או עד שקיסם ננעץ בהם בקלות.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.8% 11.5% 6.5% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב