דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם זיתים ותירס
פסטה צדפים עם זיתים ותירס
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
  • 2 בסיר לחמם את השמן, להוסיף את השום, הרסק, הזיתים והתירס (מסוננים ממים) והתבלינים ולערבב.
  • 3 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 4 להוסיף את הפסטה לסיר ולערבב עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
  • 5 להגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף טונה מסוננת מהשמן. לתשומת לב - הערך התזונתי של הפסטה הוא ל- 100 גרם לפני בישול. לכן, הערך התזונתי עשוי להיות לא מדויק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 15.4% 11% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב