דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה צדפים עם זיתים ותירס

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
  • 2 בסיר לחמם את השמן, להוסיף את השום, הרסק, הזיתים והתירס (מסוננים ממים) והתבלינים ולערבב.
  • 3 להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
  • 4 להוסיף את הפסטה לסיר ולערבב עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
  • 5 להגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף טונה מסוננת מהשמן. לתשומת לב - הערך התזונתי של הפסטה הוא ל- 100 גרם לפני בישול. לכן, הערך התזונתי עשוי להיות לא מדויק.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)488233
חלבונים (גרם)11.92 5.69
פחמימות (גרם)7335
מתוכן סוכרים (גרם)0.1 0.05
שומנים (גרם)16.64 7.94
מתוכם שומן רווי (גרם)0.43 0.21
נתרן (מ"ג)876.38417.99
סיבים תזונתיים (גרם)6.17 2.94
מים (גרם)10.094.81
ויטמין A (מק"ג)26.3712.58
ויטמין B (מ"ג)0.240.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.150.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.060.51
ויטמין C (מ"ג)0.710.34
ויטמין E (מ"ג)0.30.14
ויטמין K (מק"ג)0.80.38
סידן (מ"ג)2.070.99
ברזל (מ"ג)0.240.11
מגנזיום (מ"ג)1.950.93
זרחן (מ"ג)3.451.65
אבץ (מ"ג)0.040.02
אשלגן (מ"ג)23.4411.18
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 15.4% 11% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.