מצרכים למתכון
18 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שני מתכונים בתוך מתכון אחד
- 1 לשים את חומרי הבצק לבצק רך וחלק (במקום 1/3 כוס שמן זית ניתן להשתמש בשמן קנולה), מורחים מעט שמן זית (כף) על
- הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה.
- 2 מורידים את האוויר מהבצק שתפח ושוב מתפיחים כחצי שעה.
- 3 בינתיים מכינים את מלית הפטריות - מטגנים בצל סגול גדול
- פרוס לאורכו במעט שמן זית עד שקיפות.
- 4 מוסיפים חצי גמבה שפרסנו לרצועות, מטגנים מעט עד ריכוך ובסוף
- מוסיפים קופסה של פטריות שמפיניון, מעט פלפל שחור גרוס ומלח.
- 5 מורידים את הבצק על משטח מעט מקומח ומחלקים לכדורים
- (אני חילקתי ל- 18 כדורים). משהים שוב כרבע שעה ויוצרים לחמניות בצורה שרוצים.
- 6 מתפיחים שוב על התבנית, מורחים תערובת של שום קצוץ ושמן זית ומפזרים עלי זעתר יבשים (10 כדורי בצק). משטחים את 8 כדורי בצק שנותרו וממלאים במלית הפטריות.
- 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כרבע שעה.
- 8 בהצלחה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
17.2% |
10.2% |
72.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב