דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.64 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מלפפונים כבושים במלח
מלפפונים במלח
  • 1 לשטוף את המלפפונים והשמיר.
  • 2 להניח בצנצנצת שמיר ומלפפון לסירוגין.
  • 3 לערבב את המלח במים ולצקת לצנצנת.
  • 4 לאטום ולהמתין... (לפחות למשך שבוע).
  • 5 לא לפתוח את הצנצנת במהלך השבוע (לנער מדי פעם).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צנצנת גדולה להחמצה.

זמן ההכנה אינו כולל את זמן הכבישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 3% 14.8% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב