דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

723 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה על תפוח אדמה
פיצה מקורית וטעימה
  • 1 לבשל את תפוח האדמה במיקרוגל 5-7 דקות (תלוי בעוצמת המיקרוגל).
  • 2 לחצות את תפוח האדמה.
  • 3 להוציא את הפנים של כל אחד מהחציים ולהעביר לקערה קטנה, אך להשאיר שכבה דקה של תפו"א בתחתית ובצדדים שתהווה בסיס למילוי.
  • 4 להוסיף לקערה את הגבינה, 4 כפות קטשופ ומלח, ולערבב יחד עם פנים תפוח האדמה.
  • 5 למרוח מעל קטשופ ולהניח מעל כל חצי תפו"א חצי פרוסת גבינה צהובה.
  • 6 לקשט בבצל סגול וזיתים.
  • 7 להכניס לתנור או לטוסטר אובן בחום 200 מעלות לכחצי שעה.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 9.3% 21.5% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב