דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פסטרמה ביתית עם חרדל ודבש
כבר לא צריך לקנות פסטרמה מוכנה
  • 1 משרים חזה הודו במים עם מלח גס וסוכר במשך לילה. המים אמורים לכסות את הנתח: לכל כוס מים משתמשים בכף מלח וכף סוכר.
  • 2 אחרי ההשרייה מוציאים את הנתח מהמים ומייבשים בעזרת מגבות נייר. מחממים תנור ל- 200 מעלות - חשוב שהוא יהיה חם!
  • 3 בינתיים מרפדים תבנית בנייר כסף ומערבבים בקערית את כל חומרי הציפוי.
  • 4 מורחים את הציפוי על נתח החזה מכל הכיוונים, מניחים על הרשת או ישירות על התבנית המרופדת ומכניסים לתנור לרבע שעה.
  • 5 מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות, מכסים את הנתח בנייר כסף וצולים במשך 20 דקות נוספות.
  • 6 מגישים חם או קר. שומרים במקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר לשלב בציפוי כל מה שאוהבים. אני לפעמים מוסיפה רוטב סויה או פלפל שחור.
  • 2 מאוד חשוב לא לדלג על שלב ההשרייה כי הבשר עלול לצאת תפל מבפנים.
  • 3 חזה הודו מאוד עדין ומתייבש בקלות, לכן משתדלים לא להשאיר את הפסטרמה יותר מדי זמן בתנור.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
דיאטטי ביחס למנות בשר אחרות. בריא ביחס לפסטרמה קנויה.

מספר המנות מוערך ואינו מדויק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 5.4% 73.4% 21.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב