דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קישואים ברוטב עגבניות
  • 1 לקלף את הקישואים ולחתוך לריבועים קטנים או לעיגולים.
  • 2 לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הקישואים ולהמשיך לטגן עוד כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות, התבלינים והמים הרותחים, ולהמשיך לבשל כ- 20-30 דקות עד שהקישואים רכים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עגבניות מרוסקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית את כמות השמן לטיגון לכף.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את האורז בתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 12.7% 11.1% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב