דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 204 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • תפוח אדמה - 6 יחידות בינוניות - סה"כ (1.01 ק"ג)
  • מלח - 3/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • מים - לפי הצורך
    לבישול תפוחי האדמה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פירה
פירה תפוחי אדמה פשוט וקל להכנה
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה במשך כ- 30-40 דקות, עד שהם מתרככים.
  • 2 לקלף ולמעוך היטב את תפוחי האדמה המבושלים לפירה.
  • 3 להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ולערבב היטב.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להוסיף לפירה בצל מטוגן ולהגיש כתוספת לבשר (לדוגמא, פירה לצד שניצל לילדים).

אם מעוניינים בפירה חלבי ניתן לערבב עם הפירה 2 כפות גדושות של חמאה רכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 0.4% 7.3% 84.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב