דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 226 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דלורית בתנור עם פטריות ובצל
שילוב טעמים מומלצים למנה ראשונה
  • 1 לרחוץ היטב את הדלורית ולחצות אותה לשניים לאורך.
  • 2 לנקות מגרעינים.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן עד להזהבה.
  • 4 להוסיף את הפטריות ואת אבקת המרק. להמשיך לטגן עוד 2 דקות.
  • 5 לשים בתבנית את המים ומעל את חצאי הדלורית הממולאות במלית הפטריות והבצל.
  • 6 לכסות עם נייר כסף.
  • 7 לאפות בתנור בחום בינוני כ- 45 דקות. לאפות 15 דקות נוספות ללא נייר הכסף.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 19.2% 9.3% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב