דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות כתוספת)

  • בטטה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (939 גרם)
    קלופות וחתוכות לקוביות
  • רוטב סויה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • פפריקה - כפית שטוחה
    פפריקה אדומה
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות בטטה אפויות ברוטב סויה
בטטות בתנור בשילוב רוטב סויה
  • 1 לשים בקערה את קוביות הבטטה.
  • 2 להוסיף את כל שאר המצרכים ולערבב היטב כך שכל הקוביות תהיינה מצופות.
  • 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 4 על תבנית עם נייר אפייה לשים את הבטטות ולאפות במשך 20-25 דקות עד שהן מוכנות.
  • 5 קוביות הבטטה האפויות נפלאות חמות או קרות, לנשנוש או כתוספת לארוחה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 8.8% 6.4% 74.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב