דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 250 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב, בצל ירוק וצנונית
סלט קצת שונה עם ירקות בריאים
  • 1 לפרוס את הכרוב לפרוסות (לא דקות מדי). לערבב את הכרוב עם המלח ולעסות. להמתין כשעה עד להתרככותו.
  • 2 לקצוץ את הבצל הירוק. לפרוס דק או לחתוך לג`וליאנים את הצנונית. להוסיף לכרוב בקערה יחד עם השמן ולערבב היטב. להמתין כחצי שעה עד להגשה למיזוג הטעמים.
  • 3 בשלב זה ניתן להוסיף את הגרעינים הקלויים (לא חובה). ניתן לשמור במקרר עד יומיים.
  • 4 בתיאבון חיוך

אפשר להוסיף מלח בהתאם לטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.3% 16.8% 14.9% 49%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב