מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט סלק עם תפוח עץ ועלי בייבי, צילום: Rosmarin Kitchen
- 1 לבשל את הסלק עם הקליפה - כך נשמרים כל הערכים התזונתיים הטובים וגם הצבע של הסלק מאוד עז ויפה. לחתוך את הסלק לקוביות קטנות.
- 2 לפרוס את תפוח העץ האדום לטבעות דקות כמו נייר ולחתוך שוב ל- 2-3 חלקים.
- 3 לערבב את קוביות הסלק עם הבצל האדום ותפוח העץ.
- 4 להכין רוטב מחומץ עם שמן ומלח, ולתבל. לתקן את הטעמים. להמתין לפחות חצי שעה לספיגת הטעמים.
- 5 לפזר את עלי הרוקט או סלט הבייבי (חופן) ולהגיש.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את חומץ פירות היער/הפטל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.2% |
9.1% |
8.3% |
69.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב