דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פריטטה טבעונית עם תחליפי גבינות וקישואים
ארוחת ערב טבעונית
  • 1 שמים את כל הרכיבים של העיסה מלבד החלב (משקה השקדים) בבלנדר, טוחנים דקה ומוסיפים לאט את החלב. העיסה חייבת להיות סמיכה מאוד.
  • 2 מחממים שמן זית ומטגנים את הקישואים עד שהם מקבלים טיפה צבע (כ- 5 דקות). שמים בקערה בצד.
  • 3 באותה מחבת שמים את הספגטי (ספגטיני מבושל וחתוך לאורך 5 ס"מ בערך) ומטגנים 2 דקות עד שהם מקבלים קצת צבע, מוסיפים את העיסה שהכנו קודם בבלנדר, למחבת.
  • 4 נותנים למנה להתמצק טיפה במחבת, בעוד מוסיפים את הקישואים מעל עם מעט מלח גס.
  • 5 מעבירים את המנה לכלי חסין חום לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 30-45 דקות (תלוי בעוצמת התנור ובגודלו).
  • 6 כשהמנה מקבלת מרקם זהב מעל, היא מוכנה. נותנים לה להתקרר מעט ומגישים עם פטרוזיליה מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין את המנה עם כל ירק אחר שאתם אוהבים: תרד, עגבניות ובזיליקום, כרובית, בטטות, פטריות... מה שתרצו! הכל הולך, וזה מה שיפה במנה הזו, היא פשוט תתאים את עצמה למה שיש בבית.

הערך התזונתי לא כולל את משקה השקדים ושמרי הבירה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לבשל את הספגטי לפני שמטגנים אותו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 18.1% 10.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב