דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 245 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה אפויה עם פפריקה ועלי מרווה
תוספת טעימה ומתוקה לארוחה
  • 1 את כל החומרים, פרט לבטטות, מערבבים היטב.
  • 2 מורחים את כל פרוסות הבטטה בתערובת משני הצדדים.
  • 3 אופים בתנור כחצי שעה, כאשר התבנית מכוסה בנייר כסף והתנור מכוון לחום של 250 מעלות, עד לריכוך.
  • 4 מסירים את הנייר ואופים על 200 מעלות לעוד כ- 10 דקות, עד להזהבה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 4.7% 6.1% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב