מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פשוט וטעים - סלט עלי מנגולד
- 1 לטגן שמן בסיר מתאים.
- 2 לחתוך את עלי המנגולד ל- 3 עד 4 חתיכות ולהוסיף.
- 3 להוסיף את המלח ולערבב.
- 4 לבשל על אש נמוכה בערך 1/2 שעה, לערבב כל הזמן.
- 5 לא להיבהל מהכמות של המנגולד שמתכווץ בבישול.
- 6 להוסיף מיץ מלימון אחד ולבשל עוד כמה דקות.
- 7 לשמור בקירור.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לטגן ב- 2 כפות שמן במקום 4.5 כפות - כך המתכון יהיה דיאטטי ובריא יותר.
אפשר להכין מראש. אפשר להגיש חם או קר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.5% |
49.1% |
11.2% |
27.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב