דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקוטה עם פירות וגלידת רום וצימוקים
קינוח פנקוטה מהמטבח האיטלקי, צילום: שי אפגין
  • 1 לרכך את עלי הג`לטין במים קרים ולסחוט לאחר ריכוך.
  • 2 לערבב את השמנת המתוקה, הסוכר, תוכן חצי מקל הוניל וגרידת הלימון, ולהביא לרתיחה. לסנן את התערובת ולהוסיף פנימה את עלי הג`לטין המרוככים. להביא את המסה לטמפרטורת החדר או לטמפרטורה פושרת.
  • 3 להוסיף את היוגורט פנימה ולערבב למסה הומגנית. לצקת לתבנית שטוחה (30X20) ולקרר ל- 4 שעות לפחות.
  • 4 הגשה: לחתוך את הפנקוטה כשהיא יציבה ואלסטית מעט, רוחב 2 ס"מ ואורך 15 ס"מ, ולהניח בצלחת בצורה מעגלית. מעל הפנקוטה לסדר פירות כגון: דובדבנים, פטל טרי, תפוחי עץ קרוצים לעיגולים (כל אחד יכול לפי פרי דמיונו). להגיש עם גלידת רום וצימוקים או גלידת וניל או סורבה פירות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שטוחה (30X20).

שיטת ההכנה כוללת גם קירור. זמן ההכנה כולל גם את זמן הקירור. הערך התזונתי לא כולל את עלי הג`לטין, הפירות וגלידת הרום והצימוקים. באדיבות השף יוסי שטרית עבור Muller Froop.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 68.7% 10% 19.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.3 (2.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב