דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חמוצים שאי אפשר להפסיק לאכול
חמוצים ביתיים וטעימים
  • 1 את הכרוב לחתוך גס לרצועות, את הגזרים לחתוך לגפרורים.
  • 2 להוסיף לקערה את גבעולי הסלרי החתוכים לגפרורים ואת העלים.
  • 3 להרתיח מים, להוסיף את החומץ, השמן והמלח, ולשפוך על תערובת הירקות.
  • 4 שופכים על תערובת הירקות, מעסים ומערבבים היטב.
  • 5 לאחר שעה כבר ניתן לאכול ולאחר לילה במקרר אפשר לטרוף.
  • 6 בתיאבון חיוך

תכולה: צנצנת גדולה של חמוצים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.1% 33.2% 7.5% 43.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.96 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב