דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

990 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מלפפונים במלח
  • 1 לבחור מלפפונים קטנים מאוד, לשטוף היטב ולשים בתוך צנצנת.
  • 2 לפרוס את השום לפרוסות ולשים בצנצנת.
  • 3 להכניס פנימה את גרגירי הפלפל האנגלי, המלח, החומץ, עלי הדפנה והשמיר.
  • 4 למלא במים, לערבב, לסגור ולאטום.
  • 5 להניח בשמש כשלושה ימים עד שהמלפפונים מחליפים צבעם.
  • 6 להכניס למקרר לאחר כשלושה ימים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 3% 13.1% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב