עוגיות עדשים כתומות
1. טוחנים את העדשים עד ל"קמח גרגירי" (אפשר להשתמש בקמח עדשים קנוי).
2. לשים מכל החומרים בצק אחיד ושמנוני.
3. יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ- 1 ס"מ.
4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ- 2 ס"מ.
5. פוחסים את הכדורים עד לעובי כחצי ס"מ בעזרת אצבע או מזלג.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה, למשך 12-15 דקות. שומרים בכלי אטום.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את תחליף הסוכר.