מצרכים למתכון
355 גרם לכל המתכון
- טופו - 1/3 אריזת ואקום - סה"כ (100 גרם)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- חריסה - כף (15 גרם)
- עלי בייבי - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (72 גרם)
- שמן קוקוס - כף (10 מ"ל)
- שמן זית - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
- בזיליקום - עלים מגבעול אחד (2 גרם)
- מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
- חרדל - 1/2 כפית - סה"כ (4 גרם)
- סילאן - כפית (9 גרם)
- מלח - קורט
- צלפים - 2 כפות
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טופו טעים ביותר
- 1 מקפיצים במחבת את רצועות הטופו והבצל עם שמן הקוקוס.
- 2 מוסיפים את החריסה, ממשיכים להקפיץ עד שמשחימים ומצננים קלות.
- 3 מערבבים את עלי הבייבי עם תערובת הטופו.
- 4 מוסיפים את הצלפים ואת חומרי הרוטב (שמן זית, מיץ לימון, חרדל, סילאן ומלח).
- 5 מגישים מיד ובתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הצלפים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.2% |
30.2% |
27.2% |
38.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב