דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק גיאורגי
סלט סלק מהמטבח הגיאורגי העשיר
  • 1 שוטפים את הסלק ומבשלים עם הקליפה עד ריכוך. מצננים ומקלפים.
  • 2 חותכים את הסלק לקוביות (אפשר עם חותכן זיגזג).
  • 3 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
  • 4 שומרים במקרר לספיגת טעמים (הסלט טעים יותר יום אחרי).
  • 5 מגישים ונהנים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כשמגישים את הסלט אפשר לעטר באגוזי מלך שלמים או בגרגירי רימון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 15.7% 13.4% 60.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב