דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 24 יחידות)

  • קינואה - 2 כוס - סה"כ (342 גרם)
    קינואה אדומה אורגנית מבושלת
  • בטטה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (626 גרם)
  • פישתן - אורגני - 3 כפית - סה"כ (36 גרם)
    טחון
  • שקדים - 10 יחידה - סה"כ (10 גרם)
    לא קלויים
  • בצל ירוק - 6 יחידה בינונית - סה"כ (150 גרם)
  • כוסברה - 1/2 צרור - סה"כ (46 גרם)
  • פלפל אדום חריף - יחידה בינונית (82 גרם)
    פלפל צ`ילי חריף
  • שמן זית - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח הימלאיה - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נגיסי קינואה אדומה, בטטה ושקדים
תענוג צרוף בכל ביס
  • 1 לבשל את הקינואה האדומה (להשתמש בכוס קינואה יבשה). לאחר הבישול יוצא כ- 2 כוסות קינואה מבושלת). לסנן ולצנן.
  • 2 לטחון את כל החומרים במעבד מזון.
  • 3 לאפות בתבנית מיני מאפינס בחום של כ- 200 מעלות, עד שהנגיסים מזהיבים (כ- 20 דקות).
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מלח ההימלאיה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 12.8% 11.1% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב