דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קילפו את הבצלים ופירסו לרצועות דקות.
  • 2 הוסיפו את הלימון, שמן הזית והתבלינים וערבבו.
  • 3 יש להמתין כשעה לפני ההגשה - מומלץ להגיש קר.
  • 4 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן לנוסיף גם בצל לבן.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להפחית את כמות השמן לשתי כפות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 48.9% 4.3% 40.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.1 (1.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב