מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טעים, קל ומרענן במיוחד
- 1 בעזרת מנדולינה או סכין חותכים את המלפפונים ובצלי השאלוט לפרוסות דקות.
- 2 מוסיפים את הפלפל החריף, הנענע וכל שאר המרכיבים.
- 3 מערבבים ונהנים מסלט מרענן וטעים במיוחד!
- 4 בתיאבון

טיפ למתכון
אפשר להוסיף שמיר, פטרוזיליה או כל ירק שאוהבים. אפשר להוסיף לסלט שתי קוביות קרח ולהפוך אותו לסלט קריר ומרענן. גם אבוקדו חתוך יהיה פה מדהים.
ציוד נדרש: מנדולינה או סכין.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
| סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
| 5.9% |
43% |
7.2% |
43.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב