דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 17 קציצות כרובית)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות כרובית וגזר אפויות
קציצות קטנות שכיף לאכול
  • 1 את הכרובית והגזר מבשלים בסיר עם מים עד להתרככותם, מסננים, קוצצים דק ומעבירים לקערה.
  • 2 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שנעשה שקוף ומסירים מהאש.
  • 3 מוסיפים לקערה את הבצל המטוגן ואת שאר המרכיבים, ומערבבים לתערובת אחידה.
  • 4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומשמנים אותו מעט. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 5 יוצרים קציצות מן התערובת ומניחים בתבנית. כדי שהקציצות תצאנה מעט קריספיות ניתן לרסס אותן בתרסיס שמן לפני האפייה. מכניסים לתנור למשך כ- 20 דקות בערך עד שהקציצות מזהיבות.
  • 6 בתיאבון חיוך

קלות להכנה, עסיסיות ומצוינות גם כדי לקחת לפיקניק... התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.7% 15.3% 14.2% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב