דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק חורפי של שעועית וירקות
מרק עשיר ומזין
  • 1 בסיר מרק מאדים בצל בכפית שמן זית. לאחר שהבצל נעשה שקוף מוסיפים לו את שיני השום ומאדים עוד מספר דקות.
  • 2 חותכים את הפלפל והבטטות לקוביות ומוסיפים לסיר. בוחשים, מוסיפים תבלינים ועגבניות וממשיכים לבשל.
  • 3 קוצצים את הסלרי, מוסיפים אותו, את הכוסברה ואת השעועית המבושלת לסיר, יחד עם 5 כוסות מים.
  • 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ- 20 דקות. מתקנים תיבול ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את השעועית בגרגירי חומוס מבושלים.

הערך התזונתי לא כולל את הפפריקה המתוקה המעושנת. שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 3.4% 14.6% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב