מצרכים למתכון
11 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (10-12 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אפשר לקשט כמו מתנה
- 1 לחתוך את כל הירקות לרצועות.
- 2 לשים בסיר את הכרוב ורוטב הסויה, ולערבב קלות עד שנפח הכרוב יורד.
- 3 לאחר מכן, להוסיף את יתר הירקות והחמוציות, לערבב מדי פעם ולבשל כ- 25 דקות על להבה בינונית.
- 4 בקערה נוספת לשים את אטריות הביצים, ולשפוך עליהם כוס מים פושרים עד לריכוכם. לאחר מכן לסנן מהמים ולהעביר לסיר עם הירקות.
- 5 בינתיים לפרוס מגבת יבשה על משטח, ובקערה עם מים פושרים לשים את דפי האורז (כל פעם דף אחד). להפוך כל כמה שניות עד לריכוך, להעביר את הדף אל המגבת בזהירות שלא ייקרע ולייבש מעט.
- 6 באמצע הדף לשים כ- 2 כפות מהמילוי ולקפל לצורת אגרול.
- 7 בתיאבון
ציוד נדרש: רצוי להגיש עם אורז לבן לצד סלט ירקות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12% |
1.7% |
9.9% |
76.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב