דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק אפונה יבשה ודלעת
שילוב נפלא של אפונה ודלעת
  • 1 להשרות את האפונה לילה קודם בקערה עם מים רותחים.
  • 2 למלא סיר לחץ במים, לחתוך את הכרפס, להוסיף תבלינים, שמן, אפונה ודלעת, ולערבב.
  • 3 לבשל 40-45 דקות. אם משתמשים בסיר רגיל - לבשל עד לריכוך האפונה במשך שעתיים-שלוש.
  • 4 לצנן מעט ולרסק את המרק במעבד מזון.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאכול עם שקדי מרק. למי שאין סיר לחץ יכול לבשל בסיר רגיל עד לריכוך האפונה (שעתיים עד שלוש).

ציוד נדרש: סיר לחץ (לא חובה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18% 11.6% 17.2% 53.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב