מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (עבור 4-5 סועדים)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מיוחד של טעמים וחגיגה לעיניים
- 1 להשרות את הבורגול למשך כחצי שעה במים רותחים ולסנן.
- 2 לערבב בקערה את גרגירי הרימון, הסלרי (עלים + גבעולים), הבצל הירוק, הכוסברה והפטרוזיליה.
- 3 להוסיף את החמוציות ושברי האגוזים, ולערבב היטב ביחד את הכל.
- 4 להוסיף את הבורגול (לאחר סינון) ולערבב.
- 5 להוסיף כל מרכיבי הרוטב, לערבב ולהניח במקרר שעה לפני ההגשה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשרי לאכול אותו כסלט וגם כתוספת לארוחה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
15.7% |
10.6% |
64.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב