מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של טעמים
- 1 את האורז המלא מומלץ להשרות בקערה עם מים למשך כשעתיים או למשך לילה. אם משרים את האורז - מסננים אותו, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים אותו, בוחשים ומערבבים עד שכולו מצופה בשמן.
- 2 מוסיפים את עשבי התיבול והמשמשים.
- 3 מתבלים במלח, מערבבים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז מוכן (כחצי שעה).
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
8.2% |
7.6% |
80.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב