דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את האורז המלא מומלץ להשרות בקערה עם מים למשך כשעתיים או למשך לילה. אם משרים את האורז - מסננים אותו, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים אותו, בוחשים ומערבבים עד שכולו מצופה בשמן.
  • 2 מוסיפים את עשבי התיבול והמשמשים.
  • 3 מתבלים במלח, מערבבים, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז מוכן (כחצי שעה).
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של לימור פפר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201104
חלבונים (גרם)3.69 1.9
פחמימות (גרם)3920
מתוכן סוכרים (גרם)8.4 4.32
שומנים (גרם)3.99 2.05
מתוכם שומן רווי (גרם)0.25 0.13
נתרן (מ"ג)601.99309.77
סיבים תזונתיים (גרם)1.9 0.98
מים (גרם)140.4872.29
ויטמין A (מק"ג)75.4138.8
ויטמין B (מ"ג)0.840.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.580.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.779.66
ויטמין C (מ"ג)10.665.49
ויטמין E (מ"ג)0.80.41
ויטמין K (מק"ג)80.7341.54
סידן (מ"ג)32.1216.53
ברזל (מ"ג)1.050.54
מגנזיום (מ"ג)12.226.29
זרחן (מ"ג)19.299.92
אבץ (מ"ג)0.180.09
אשלגן (מ"ג)267.62137.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 8.2% 7.6% 80.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?