מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הדלעת האפויה
- דלעת - 1 ק"ג
- שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- הדבש והצימוקים
- דבש - 4 כפות - סה"כ (88 גרם)
- מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מוסקט טחון - 1/4 כפית - סה"כ (3 גרם)
- סוכר חום - 6 כפות גדושות - סה"כ (114 גרם)
- צימוקים - 4 כפות - סה"כ (84 גרם)
- תוספת הפקאנים המסוכרים
- פקאן סיני מסוכר - 2 חופנים - סה"כ (70 גרם)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
יכולה להוות תוספת מיוחדת לאורז
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
- 2 בקערה מערבבים את הדלעת, השמן והמלח, מניחים בתבנית ואופים כ- 20 דקות או עד להזהבה.
- 3 בסיר מבשלים על אש קטנה את הדבש, המים, המוסקט והסוכר החום עד להמסה תוך כדי ערבוב. כדקה לפני שמכבים את האש מוסיפים את הצימוקים ומערבבים.
- 4 מוזגים את תכולת הסיר לתבנית, מערבבים בעדינות וממשיכים לאפות עוד כ- 5 דקות. מקררים, מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל את הפקאנים המסוכרים. אפשר להגיש חם - אני באופן אישי אוהבת את זה בטמפרטורת החדר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
17.5% |
4.1% |
74.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב