דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (625 גרם)
    פרוסים לטבעות
  • שמן זית - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - כף שטוחה
  • סומק - כף

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בצל עם סומק
הצבע הסגול פשוט חגיגה לעיניים, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לפרוס את הבצלים לטבעות (או לחתוך לרצועות דקות) ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והסומק, לערבב ולהגיש.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 36.4% 5.5% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב