מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 182 גרם למנה\יחידה (10-14 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה
- 1 לשטוף היטב את תפוחי האדמה הקטנים.
- 2 לחצות אותם לשניים ולהניח בקערה.
- 3 להוסיף לקערה רוזמרין, שמן זית ומלח, ולערבב היטב.
- 4 ליצוק חצי כוס מים לתבנית האפייה ומעל להניח את תפוחי האדמה.
- 5 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כשעה (או עד שתפוחי האדמה מזהיבים).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
9.2% |
7.1% |
76.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב