דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

758 גרם לכל המתכון

  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
    עדיף חציל גדול
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
  • שום - 3 שיניים
    2-4 שיני שום - לפי הטעם
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • חומץ 5% - כף (10 מ"ל)
    או מיץ לימון
  • סוכר - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (3 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים רומני
סלט חצילים ופלפלים ביתי
  • 1 לשים את החצילים והפלפלים בגריל או על מנגל.
  • 2 להפוך מדי פעם שלא יישרפו (למשך כ- 20-30 דקות).
  • 3 לקרר, לקלף את החציל והפלפלים, ולקצוץ אותם או בסכין חדה או במעבד מזון בפולסים.
  • 4 להוסיף שום כתוש, שמן, מלח, חומץ וסוכר.
  • 5 להכניס למקרר - הסלט טעים לאחר כמה שעות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 19.3% 7.2% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב