דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (כ- 20 סיגרים מתוקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סיגרים מתוקים במילוי אגוזים ופיסטוקים
סיגרים מתוקים ומטוגנים
  • 1 להפשיר את עלי הסיגרים (כ- 20 סיגרים בחבילה).
  • 2 לערבב את מצרכי המילוי.
  • 3 לבשל את המים, הסוכר והלימון בערך 10 דקות (להשאיר על להבה נמוכה).
  • 4 להניח על כל עלה סיגר כפית מהמילוי.
  • 5 לפזר על הקצה הקרוב, לגלגל עד הסוף ולהדביק את הקצבות בדבק הקמח מעורבב עם המים.
  • 6 לסדר את כולם על מגש, להשהות כמה דקות כדי שהדבק יתייבש ולטגן בשמן עמוק חם (להשתמש בחצי בקבוק שמן לטיגון - ראו מידע נוסף).
  • 7 לטבול בסירופ, לגלגל בפתיתי קוקוס ולחתוך כל סיגר ל- 2-3 חתיכות באלכסון.
  • 8 להניח על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגיות מטוגנות מכינים רק קרוב לאותו היום כי הן מתרככות.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסיגרים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק, כך שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן (כחצי בקבוק שמן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 37.4% 7.7% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב