דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (6-8 כוסות)

  • תות שדה - 20 יחידות בינוניות - סה"כ (400 גרם)
    סלסילת תותים קפואים
  • קרם קוקוס - פחית (400 מ"ל)
    לפחות 20% שומן וללא חומר משמר
  • תמר - מג`הול - 4 יחידות - סה"כ (68 גרם)
    אופציונאלי

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידת תות שדה טבעונית
גלידת תות פרווה וביתית טעימה ביותר
  • 1 דואגים מראש שתהיה במקפיא סלסלת תותים ובמקרר פחית של קרם קוקוס לפחות למשך לילה, אך עדיף ל- 24 שעות (לאחר קירור הפחית, קרם הקוקוס הופך למוצק ועולה למעלה).
  • 2 מפרידים את קרם הקוקוס ממי הקוקוס, ומעבירים את הקרם לבלנדר יחד עם התותים הקפואים.
  • 3 טוחנים בבלנדר את התותים יחד עם קרם הקוקוס ומוסיפים 5-6 כפות ממי הקוקוס (את נוזל הקוקוס שנשאר אפשר לשתות ככה אם אוהבים, או לשמור לשימוש עתידי - לשייקים, מרקים וכדומה).
  • 4 אם רוצים שיהיה מתוק יותר אז מוסיפים תמרים מגולענים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 5 הגלידה יוצאת במרקם גלידתי אבל רכה מדי בשביל ליצור ממנה כדורי גלידה. היא ניתנת לאכילה מיד לאחר ההכנה בכוסות הגשה. אם רוצים אותה מוצקה יותר אז יש להקפיא לשעתיים לפחות, להוציא כ- 10 דקות לפני ההגשה וליצור כדורי גלידה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 39.3% 5.9% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב