דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (כ- 25 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מקרוד טריפוליטאי - עוגיות סולת ותמרים
קינוח מתוק מהמטבח הטריפוליטאי
  • 1 בסיר שטוח לקלות את הסולת עד שמשחימה.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים, ללוש לבצק ולהניח בצד כ- 15 דקות. מדובר על בצק עדין שקשה לרדד אותו - לשטח אותו עם ידיים משומנות על משטח עבודה.
  • 3 ללוש את התמרים עם כל התבלינים.
  • 4 לחלק את התערובת לשניים וליצור מכל חלק גליל.
  • 5 לחלק את הבצק לשני חלקים וכל חלק לשטח לעלה בידיים משומנות.
  • 6 להניח גליל אחד בתוך כל חלק של בצק ולגלגל לרולדה.
  • 7 לחתוך באלכסון עוגיות ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות, עד שהעוגיות משחימות.
  • 8 להרתיח בגז את כל מצרכי הסירופ.
  • 9 לטבול את העוגיות בסירופ החם ולפזר עליהן סוכריות צבעוניות.
  • 10 הרי לכם עוגיות מקרוד טריפוליטאיות מושלמות לאירוח - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם קלייה והרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 10% 5.1% 83.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב